Partnerët tanë

Një aset i fuqishëm i kompanisë tonë, që tregon seriozitetin dhe lidhjet që ne kemi në treg, janë partnerët tanë, të cilët janë pjesë integrale e kompanisë tonë dhe na sherbejnë me të njëjtin seriozitet dhe korrektësi. Ne i përzgjedhim ata në bazë të standarteve tona dhe jemi në bashkëpunim të vazhdueshëm me ta. Disa ndër partnerët më të rëndësishëm, janë Brigestone, Icom, Man, Roper, Scania etj