Klientet Tane


Ne jemi sepse ata janë. Klientët tanë janë vëmëndja jonë kryesore. Ne prej vitesh operojmë në treg me disa klientë potencialë, të cilët kanë shprehur kenaqësinë e bashkepunimit me ne. AOS ka si strategji, të vendosë marrëdhënie afatgjatë me klientët e saj, për këtë arsye shërbimi jonë është i standarteve më të larta. Ne kemi marrëdhënie me shumë kompani të cilave u shërbejmë, por disa prej të cileve kanë qënë më aktivë i kemi listuar më poshtë.Albstar

ALB-STAR sh.p.k eshte nje nga kompanitë më të mëdha në Shqipëri në fushën e shërbimeve inxhinierike, veçanërisht në veprat hidraulike, të tilla si furnizimi me ujë, kanalizimet, monitorimin dhe sistemet e kontrollit, mbrojtjen e lumenjve, në infrastrukturën e transportit, siç janë rrugët, autostradat, urat dhe vepra të tjera të rëndësishme, në mbrojtjen e mjedisit, të tilla si impiantet e ujit të mbeturinave te ...

VIBTIS

Curabitur vulputate, ligula lacinia scelrisque tempor, lacus larewcus sociosqu ad litora torquent. Tibulum ante ipsum primis in faucibote orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae;urabitur vulputate, ligula lacinia scelrisque tempor, lacus larewcus sociosqu ad litora torquent. Tibulum ante ipsum primis in faucibote orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae. Tibulum ante ipsum primis in faucibote orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae.

APM

APM sh.p.k. e ka fokusuar aktivitetin e saj kryesisht në: Ndërtimet e depozitave të karburanteve, gazit dhe ujit. Ndërtimin e impianteve të magazinimit të hidrokarbureve, tubacioneve të naftës ,gazit dhe avullit. Ndërtmin e impianteve të shkëmbyesve të nxehtësise dhe kaldajave industriale. Ndërtimin e linjave me dhe ...

ASAB

Shoqëria ASAB sh.p.k është krijuar në 17 Janar 2012. Njëkohësisht prodhimi dhe tregtimi i inerteve të llojeve dhe dimensioneve të ndryshme është pjesë e aktivitetit të saj. Impiantet “MBA 2000” dhe “MOBIL SPA 1” janë garanci prodhimi dhe cilësie për tregun vendas pasi janë impiantet me teknologji moderne dhe kapacitetin më të madh të ketij ...

PETROMAS

Petromanas Energy Inc është një kompani ndërkombëtare e naftës dhe gazit me seli në Calgary, Alberta, e fokusuar në eksplorimin dhe zhvillimin e aseteve në Evropë dhe Australi që posedojnë potencial burimesh të rëndësishme. Aksionet e kompanisë janë të listuara në TSX Venture Exchange me emërtim "PMI".

BANKERS

Bankers Petroleum Ltd, është një kompani e naftës, ekplorimit dhe prodhimit të gazit me bazë në Kanada. Kompania është e fokusuar në maksimizimin e vlerës së aseteve të saj të naftës në Shqipëri. Kompania synon rritjen e prodhimit dhe të rezervave nëpërmjet aplikimit të teknologjive të provuara nga një ekip i fortë me përvojë teknike.